Thu 15 Mar

PARNI VALJAK – LIVE

19:00 - 02:00
  • FROM £32
  • Live Music

We are very excited to welcome legendary Croatian rock band Parni Valjak live this March at The Grand

Nakon dugogodisnjeg iščekivanja i nedavno održanog koncerta u potpuno rasprodanoj Areni Zagreb, vrijeme je da nezaustavljivi Parni Valjak ponovo nastupi u Londonu!

Prošle su pune 23 godine od zadnjeg susreta s kultnim zagrebačkim bendom, a zvukove poznatih rifova i balada poput Lutke za Bal, Sve jos mirise na nju, Uhvati Ritam, Ugasi me te brojne druge, uskoro ćemo ponovno moći čuti na londonskim ulicama.

Sa zadovoljstvom vam najavljujemo koncert Parnog Valjka koji će se održati u četvrtak, 23. 03. 2018. godine u legendarnom The Grand Theatre, Clapham. Poznat po vrhunskom ozvučenju i pozornici na kojoj su gostovala najveća svjetska glazbena imena poput grupa Oasis, Jamiroquai, Muse, The Verve, Siouxie and The Banshees te brojni drugi kvalitetni bendovi, klub će napokon ugostiti i ove legende domaće scene. 

Vrata se otvaraju u 7.00 pm, a koncert kojim najavljujemo bogatu muzicku sezonu 2018 počinje u 8.30 pm.

Parni Valjak je poznat po koncertima koji traju satima, odličnom kontaktu s publikom te vrhunskoj glazbeno-scenskoj izvedbi koju uvijek prati i najviša razina produkcije. Nakon koncerta očekuje vas još jedno iznenađenje – After Party by TULUM DJ SET koji će potrajati do ranih jutarnjih sati.

Cijene ulaznica kreću se od £36.50 do £65, ovisno u kojem vremenskom razdoblju se kupe, a to je moguće učiniti putem online stranica www.tulumton.com i www.eventim.co.uk ili od 20.12.2018 direktno u Fulham Kitchen i Corner Terrace restoranima.

Naša je preporuka da ih osigurate što ranije jer je broj mjesta ograničen i pitanje je kada ce nas ponovo Parni Valjak posjetit u Londonu. 

Za sve vas koji redovito posjećujete TULUME, možete ih naručiti i putem službene Facebook stranice i podići na jednom od idućih TULUM evenata.

“Ne pitaj me nocas nista, pusti me da sutim, ja nocas trebam mir. 

Stare rane opet peku, moje bitke dalje teku, duso, ti nemas nista s’ tim

Sa tvojeg izvora moja se dusa napila, zedna tvojih godina, 

i sada mamurna, pita gdje je utjeha, gdje je mladost nestala.”

Samo je jedan PARNI VALJAK !

**Ulaz je dozvoljen od 14 godina na dalje. Malodobnici izmedju 14-16 godina moraju biti u drustvu sa odraslom osobom i na BALCONY sekciji dvorane.